Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Amintiri de neuitat" by Susan Elizabeth Phillips ~ Book PDF Kindle ePub Free

Amintiri de neuitat

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Amintiri de neuitat
  • Author : Susan Elizabeth Phillips
  • Release Date : January 19, 2016
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2861 KB

Description

Sugar Beth Carey a fost regina incontestabilă din Parrish. Superba blondă, adolescenta rebelă, inteligentă, alintată È™i răutăcioasă, despre care toÈ›i – inclusiv ea însăși – se aÈ™teptau să cucerească lumea, a lăsat totul în urmă cu gândul să nu mai revină niciodată în prăfuitul orășel din Mississippi.
Cincisprezece ani mai târziu, falită, disperată, dar prea mândră să o arate, se întoarce în Parrish să descopere că foÈ™tii ei duÈ™mani trăiesc viaÈ›a pe care ea se aÈ™tepta să o ducă. Sora ei vitregă are banii, puterea È™i prestigiul pe care le avusese odată Sugar È™i este măritată È™i cu iubitul din liceu al acesteia. Dar cel mai rău este că acum Colin Byrne, bărbatul căruia Sugar i-a distrus cariera de profesor – È™i nu tocmai întâmplător –, este un scriitor celebru È™i locuieÈ™te în impresionanta casă care i-a aparÈ›inut odată lui Sugar.
Pentru Sugar a venit timpul să plătească răutățile din trecut. ÃŽnsă fetiÈ›a răsfățată pe care È™i-o amintesc toÈ›i a fost înlocuită de o femeie capul pe umeri, puternică È™i hotărâtă. Iar Colin ar putea descoperi curând că dorinÈ›a de răzbunare se poate transforma în pasiune fără ca vreunul din cei implicaÈ›i să-È™i dorească asta… sau să se poată opune în vreun fel.


Download Free Books "Amintiri de neuitat" PDF ePub Kindle